Datum objave: 09. Lipanj 2020

VIJEĆNIK ANTON DOBRA U UTRCI ZA SABOR / Nositelj je liste BM 365 u 9. izbornoj jedinici, pogledajte kako se predstavio

Diana Ferić
Diana Ferić

Kata i Faust , dječji likovi iz priče o neravnopravnom položaju u Šibeniku djece koja idu u privatne i one koja idu u gradske vrtiće postaju i dio predizborne kampanje. Naime, gradski vijećnik u GV Grada Šibenika Anton Dobra, snimljen u majici s tim motivom najavljuje svoj izlazak na naredne parlamentarne izbore u 9. izbornoj jedinici na listi stranke Bandić Milan 365. To ne čudi jer su upravo zahvaljujući njegovom angažmanu kao gradskog vijećnika ispravljene neke nepravde u vezi s vrtićkom djecom, a  sve vrijeme daje  potporu vlasnicima privatnih vrtića u nastojanju da se djeca koja ih pohađaju koliko - toliko izjednače s djecom u gradskim vrtićima. Najavljujući svoju kandidaturu Dobra se pohvalio i fotkama s bojišta u Domovinskom ratu i čišćenjem od otpada svog rodnog otoka Žirja.

"Čast mi je da sam izabran za nositelja kandidacijske liste 365 Stranke rada i solidarnosti za IX. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima. Velika je to odgovornost, ali i dokaz da sam svojim radom i zalaganjem kroz svoj život bar malo pridonio u borbi za bolju Hrvatsku.Danas ih je puno "spremno". Ja sam bio spreman kad je trebalo. Danas mnogi pričaju o socijalnim temama. Ja se trudim da ne budu samo priče. Danas puno njih pametuje o ekologiji. Ja sa svojim prijateljima čistim svoj škoj.
Uvik sam se zalaga za bolji život, bolji brod i kao poslodavac za svoje zaposlenike. I poslije ovih izbora bez obzira na sve ostajem isti, i dalje za svoj otok, za svoj grad i lijepu nam našu", napisao je Dobra na svom Facebook profilu.

On je, koliko znamo treći nositelj kandidacijskih lista u 9. izbornoj jedinici koji je iz Šibenika i prvi koji s eu toj funkciji prvi obratio biračima. Već je objavljeno da će HDZ -ovu listu nositi Ivan Malenica, neslužbeno doznajemo da će Hrvoje Zekanović biti nositelj liste Domovinskog pokreta i treći je Anton Dobra, ali liste još nisu objavljene tako da ih može

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3