Datum objave: 25. Svibanj 2020

SLUČAJ NESTANKA NOVCA IZ ŽUPANOVOG SEFA / Policija za sada osumnjičila jednog 19 - godišnjaka i to za iznudu, a već mu se sudi zbog "dilanja" amfitamina

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog sumnje u iznudu novca od maloljetnog člana jedne šibenske obitelji policija je za sada osumnjičila jednog 19 - godišnjaka, a kriminalistička istraga se nastavlja, kako nam je kazala Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

Policija ne govori o kome je riječ, ali očito je da je riječ o slučaju koji je priznao sam šibensko - kninski žuapn Goran Pauk kazavši novinarima da mu  je iz stana nestala određena količina novca i da je to prijavio policiji te sa se sumnja u iznudu.

Osumnjičenik je predan je pritvorskom nadzorniku Općinskoga državnog odvjetništva u Šibeniku, no nije poznato je li tužiteljstvo poslije protiv njega zatražilo određivanje istražnog zatvora.

Slobodna Dalmacija javlja kako je osumnjičeni je prije dvije godine bio uhićen zbog sumnji da je radi preprodaje posjedovao oko kilogram amfetamina zbog čega mu se sudi u Šibeniku.

Slučaj navodne iznude izazvao je velik interes javnosti, pogotovo na području Šibenika, jer je očuh žrtve poznati političar, a dječak je novac, navodno oko 350.000 kuna, ocu uzimao iz sefa, prenosimo iz Slobodne Dalmacije.

Prema jednoj verziji priče, dječaka su iznuđivali stariji mladići te je bio prisiljen ocu iz sefa uzeti novac jer se bojao za život.

Prema drugoj verziji, maloljetnik je dulje vrijeme potkradao svojeg oca te je novac dijelio u društvu u kojem se kretao, da bi ga zatim jedan od njegovih starijih poznanika počeo prisiljavati da mu taj novac nastavlja davati.

Iz kategorije: Vijesti