Sidebar Menu

Datum objave: 15. Travanj 2020

MORAT ĆE SE JOŠ STRPJETI / Ni Županijsko ni nacionalni stožer civilne zašite ne podržavaju da se danas ukine karantena u Murteru i Betini

Diana Ferić
Diana Ferić

Ipak se danas ne ukida karantena u Muterru i Betini niti je Županijski stožer civilne zaštite donio ikakvu odluku o tome. Potvrdio je to danas i Davor Božinović, načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite.

"Nacionalni stožer je podržao odluku lokalnog stožera o karanteni. To se pokazalo jako dobrim jer je tamo bilo 30ak ljudi i pokazalo se da je većina pozitivna. Kada budemo sigurni da nema lokalne transmisije onda će ići odluka o izlasku iz karantene. I danas su uzeti neki nalazi, rezultati će biti sutra. O karanteni, odnosno o izlasku iz karantene, će odlučiti tamošnji stručnjaci. Lokalni stožer nije u ovom trenu za ukidanje. Odluku oni donose u konzultaciji s nama", objasnio je Božinović.

Ikidanje karantene objavio je danas na svom Facebooku i na službenim stranicama Općine Murter - Kornati Toni Turčinov.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.