Sidebar Menu

Datum objave: 13. Ožujak 2020

REZULTATI POLICIJSKE KONTROLE / Gotov četvrtina vozača i suvozača ne koristi sigurnosni pojas, a neki ne poštuju niti semafor

Diana Ferić
Diana Ferić

Krilatica " Ako si vezan nisi bezvezan" kojom se promiče potreba korištenja sigurnosnog pojasa u vozilima nije baš prihvaćena među vozačima na šibenskom području. Jučer, 12. ožujka u vremenu od 9 do 13 sati na području Policijske uprave šibensko-kninske je intenzivnije provedena ciljana akcije u prometu usmjerena na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa vozača i putnika, koje se provodi tijekom ovog tjedna.

Kontrolirane su 94 osobe u 56 vozila. Utvrđena su 54 prekršaja - 24 ih se odnosi na nekorištenje, pet je bilo prolazak kroz crveno svjetlo na semaforu, 6 vožnja tereta većeg od dozvoljenog, po 2 prekršaja tehničke neispravnosti vozila i skretanja suprotno znaku i po jedan prekršaj korištenja mobitela tijekom vožnje, istek vozačke dozvole, nepropisno pretjecanje i ne zaustavljanje na znak policijskog službenika.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam