Sidebar Menu

Datum objave: 22. Veljača 2020

MAŠKARE / Na brodaričko - krapljanskim maškarama zapalili Milanovića i Tita kao Krnju

Diana Ferić
Diana Ferić

Tek što je stupio na dužnost a već je izgorio. Krnje na maškarama koje su danas održane na Krapnju i Brodarici bio je Zoran Milanović, a u vozilu u koje se njegova maskota nalazila bio je i lik Maršala Tita da bi obojica izgorjela na kraju maškara kao krivci za sve zlo.

Maškarana povorka krenuia je u 15.30 ispred Djelovog dućana na Brodarici da bi se ispred kafića Vagabundo njezini sudionici ukrcali u brodove i posjetili Krapanj, a završnica uz paljenje Krnje i dojele nagrada najboljim maskama održana je u blizini trajektne luke na Brodarici.

U povorci su dominirale različite maškare od dječjih likova iz crtića do Titovih pionira i ljudi obučenih u bagere i druge građevinske radove što ne čudi jer Brodarica je već više od godinu dana veliko gradilište budući da se na brojnim lokacija gradi kanalizacijska i obnavlja vodovodna mreža.

Organizator maškara bila je Turistička zajednica Brodarica - Krapanj.

Foto facebook

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam