Sidebar Menu

Datum objave: 22. Siječanj 2020

ZELENE, POVRŠINE ZASUTE ŠKAKLJOM / Bilo bi dobro predstavnike "Zelenog grada" poslati na obuku u Vijetnam, pogledajte zašto!

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik se u zadnje vrijeme  ne može baš pohvaliti izgledom zelenih, cvjetnih površina. Nakon što su na križanjima i sličnim mjestima uglavnom posadili kaktuse u Zelenom gradu imaju novi trend - zelene površine posipaju škaljom.  Kažu da će naknadno posaditi neke biljke. Trebalo bi ih možda poslati na studijsko putovanje, recimo, u Vijetnam, u njihov najveći turistički centar Ha Long.

 

Naš Šibenčanin Nikica Vučenović na privremenom je radu u tom gradu,. U ime Hrvatskog registra bordova nadgleda gradnju velikog cruisera za američkog naručitelja, onog koji je treba nastaviti graditi sada likvidirani Uljanik. Poslala nam je fotografije zelenih površina u tom gradu uz napomenu da je najnormalnije vidjeti i nedjeljom njihove komunalne službe kako se predano brinu o cvijeću. E pa sada usporedite Šibenik i taj vijetnamski grad!

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam