Sidebar Menu

Datum objave: 28. Prosinac 2019

UTRKA KARIĆA / Pobjedu odnijeli trkači iz Krila Jesenica, šibenski dogradonačlenik Paško Rakić drugi u svojoj kategoriji

Diana Ferić
Diana Ferić

Pobjednik današnjeg 4. Svjetskog prvenstva u utrci karića - Velika nagrada Šibenika je 29 - godišnji Karlo Ercegović iz Krilo Jesenica. Vozilo se po uobičajenoj stazi dugoj 1 400 metara - od tvrđave Barnone, niz Gimnaziju pa do mula Krke. Pobjednik kaže kako mu je staza bila lagana jer da oni u Krilu Jesenicama voze kariće po puno strmijim dionicama. Drugi je u cilj ušao također Jesničanin, Karlov kum Jadran Grubiša, a treći je bio Toni Škugor. Oni su ujedno i pobjednici kategorije od 18 do 35 godina. U kategoriji od 35 do 60 godina pobjedu je odnio Emil Perkov, drugi je bio šibenski dogradonačelnik Paško Rakić, a treći Željko Škugor. U kategoriji "dvosjed" pobijedila je posada Josipa Zorića. Medaljama su se okitili neposrednom nakon završetka utrke, na pozornici Adventure.

To je natjecanje i ove godine organizirala šibenska Udruga Disco gimnazija.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.