Datum objave: 20. Prosinac 2019

JE LI TO MOGUĆE: Koliko čovjek treba biti zbunjen i nepriseban da izjavi da je Dražen Petrović Zadranin?

Diana Ferić
Diana Ferić
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je tijekom  sinoćnjeg govora na završnom skupu kampanje u zagrebačkoj dvorani Cibone napravila gaf rekavši da dvorana nosi ime 'pobjednika, velikog Zadranina Dražena Petrovića'. To je odmah postalo novim  hitom na društvenim mrežama, a javnost se snebiva nad tim, ne znamo kako bismo  ga nazvali, ali obična greška sigurno nije iako smo navikli na brojne gafove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar  Kitarović od onih da je u debati iz čista mira izjavila da je SOA korumpirana do nebuloza s predizbornog skupa u Osijeku. 
 
 Ne bi ni shvatila što je rekla da nije bilo šibenskog župana kninskog župana Gorana  Pauka. koji ju je ispravio. 
- Šibenčanin je, a ne Zadranin - uzviknuo je Pauk. 
- Joj, zabunom sam ga proglasila Zadraninom, a evo tu je Pauk, nemojte zamjeriti pod velikim sam dojmom - ispravila se zatim aktualna predsjednica i kandidatkinja. 
 
  
 
Koliko čovjek mora biti zbunjen i nepriseban da bi Dražena Petrovića nazvao  Zadraninom. Predsjednička kandidatkinja ima  veliko iskustvo govorenja pred masom tako da joj to ne bi treba biti problem.
Hoće li Šibenčani koji su preponosni na svog malog s Baldekina  oprostiti svojoj šibenskoj neovisni  takav gaf. Neki sigurno hoće jer kako je kazao Goranko Fižulić: "Da Kolinda zapjeva Jugoslovensku njezini vjerni sljedbenici bi joj dali glas. A da je sigurna za glasače u Šibeniku pokazuje i to  da u Šibeniku nije održala predizborni skup nego je samo kratko prošetala Adventurom. 
Iz kategorije: Vijesti