Datum objave: 13. Prosinac 2019

DETALJI O UHIĆENJU: Polciija je u stanu Stipe Ringwalda pronašla drogu i streljivo

Diana Ferić
Diana Ferić

Pretragom stana u Šibeniku kod 47-godišnjeg  Stipe Ringwalda policija je  pronašla 42,3 grama kokaina, 125 grama hašiša, 9,35 grama amfetamina te 41 komad streljiva”, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Ante Matković PU splitsko - dalmatinske na današnjoj konferenciji za novinare, kako javlja  portal Dalmacijadanas.

Policija je potvrdila da je Ringwalda bio sam kada je likvidiran Fistanić  te da je između njega i žrtve postojao spor na sudu u kojem je Fistanić od njega potraživao 10.000 kuna.

Podsjetimo, splitska policija uhitila je u četvrtak ujutro dvojicu muškaraca u Omišu za koje se sumnja da su naručili i organizirali ubojstvo 38-godišnjeg Karmelina Fistanića iz Piska 9. studenog ove godine u Omišu.

Uhićeni su J.P. za kojeg se smatra da je naručio ubojstvo svog bivšeg poslovnog partnera te V.Z. koji je, sumnjaju u policiji, pomogao organizirati likvidaciju. U Šibeniku je policija uhitila Stipu Ringwalda, bivšeg motociklističkog prvaka i čovjeka s podebljim kriminalnim dosjeom za kojeg sumnjaju da je izvršio egzekuciju odnosno da je ispalio najmanje šest hitaca u glavu sada pokojnog Fistanića.

FOTO:ŠibenikIN

Iz kategorije: Vijesti