Datum objave: 22. Studeni 2019

PRIJETNJA ORUŽJEM: Čudno ponašanje 34 - godišnjaka iz Vodica odvelo ga u pritvor uz kaznenu i prekršajnu prijavu

Diana Ferić
Diana Ferić

Muškarac star 34-godine završio je u pritvor nakon što je na benzinskoj pumpi u Vodicama pištoljem zaprijetio 21 - godišnjaku da će ubiti njega i njegovu obitelj, ako mu ne pomogne tražiti određenu osobu. Incident se dogodio oko 1.10 sati u noći sa srijede 20. studenog na četvrtak kada je 34-godišnjak došao na benzinsku pumpu u Vodicama na kojoj je radio 21-godišnjak jer je smatrao da on poznaje osobu koju je 34-godišnjak iz nepoznatog razloga tražio.

Policija u svom izvješću ne navodi o kome je riječ. Policija mu je kasnije pretražila kuću u Vodicama i vozilo koje koristi, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku. U kući su mu pronašli pištolj s dva spremnika s kojim je prijetio zaposleniku benzinske pumpe, zatim 13 komada pripadajućeg streljiva te 47.7 grama bruto težine marihuane, a sve je to posjedovao neovlašteno.

Policija tijekom istraživanja nije utvrdila vezu 34-godišnjaka i osobe za kojom je tragao, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu predan je pritvorskom nadzorniku. Uz to, protiv osumnjičenog je podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o oružju i Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga. 

Iz kategorije: Vijesti