Sidebar Menu

Datum objave: 19. Studeni 2019

KOMOMORACIJA U VUKOVARU POST FESTUM: Pogledajte kako su neki državni dužnosnici dobro raspoloženi na komemorativnom skupu

Diana Ferić
Diana Ferić

Neumjesno ponašanje državne vrhuške jučer na komemorativnom skupu u Vukovaru izaziva i dalje zgražanje građana na društvenim mrežama. Naime, fotografije ih pokazuju kako se na komemorativnom skupu neozbiljno i nedostojno ponašaju, osmjehuju se i među sobom zezaju ne pokazujući tako ni minimum pijeteta i pristojnosti prema žrtvama zbog kojih su kao došli u Vukovar.

Evo nekih od komentara:

" Na mjestu pijeteta žrtvama, oni se rezgeću, kese, cerekaju jer i dalje njima Vukovar služi samo za glumatanje domoljublja.Da imaju obraza kao što ga nemaju, niti jedan se tamo ne bi smio pojaviti od sramote" Ili

"Dobro poledajte bagru, tu licemjersku ološ.Pogledajte kako se smiju vukovarskim žrtvama.
Njihova vedra lica jasno govore zašto su dan kada se dostajnstveno, u miru i tišini, trebamo spomenuti ludila da se više nikada i nigdje ne ponovi, proglasili državnim blagdanom: da pokupe dnevnice, putne troškove i glasove".

FOTO:Facebook

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam