Datum objave: 24. Rujan 2019

Nestala 56 - godišnje Marije Kovačević iz Gaćeleza pronađena je oko 11 sati u Vodicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujužći dojavi građana nestala Marija Kovačević pronađena je oko 11 sati u Vodicama, priopćila je policija. Očito je vrijedilo objaviti vijest o njezinom nestanku u medijima,a treba pohvaliti i  građane kojis u brzo reagirali i pomogli u  njezinom pronalaženju.

Nestala je jučer oko podne usdaljivši s eiz obiteljske kuće u Gaćelezima.

 

Objavljeno ranije:

Prema zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Vodice, jučer oko 12.30 sati iz kuće u Gaćelezima  u nepoznatom pravcu se udaljila MARIJA KOVAČEVIĆ, kći Nikole, rođena. 4.kolovotza 1963.godine i nije se vratila.

Nestala je visine oko 168 centimetara, slabije tjelesne građe, kestenjasto-plave ravne kose dužine do ramena, plavih očiju, a u trenutku nestanka je bila odjevena u bijelu tuniku, duge plave traper hlače i bijele tenisice, sa sobom je ista ponijela crnu žensku torbicu.

Molimo da putem svojih medija, uz objavu dostavljene Vam fotografije, pozovete građane da u slučaju bilo kakvih saznanja o nestaloj o tome odmah obavijeste najbližu Policijsku postaju, pozivom na naš broj 192, ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 

Iz kategorije: Vijesti