Datum objave: 04. Rujan 2019

Pijani bračni par izazvao incident u jednom kafiću:Najprije napali konobaricu pa prijetili aktiviranjem plinske boce

Diana Ferić
Diana Ferić

Pijani bračni par je 2. rujna oko 20.30 sati bez ikakvog razloga verbalno napao 22 - godišnju zaposlenicu jednog ugostiteljskog objekta u Šibeniku, na njezinu zamolbu su se udaljili da bi se potom vratili s plinskom bocom koju su izvukli iz auta, prijeteći da će ju aktivirati.

"U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 22-godišnjoj zaposlenici ugostiteljskog objekta i sedmorici gostiju tog objekta. Osumnjičeni i njegova 40-godišnja supruga, u vidno alkoholiziranom stanju, su 2. rujna oko 20.20 sati u Šibeniku u ugostiteljskom objektu, bez posebnog razloga, verbalno napali osoblje ugostiteljskog objekta, kada su nakon upozorenje od strane oštećene 22-godišnjakinje napustili ugostiteljski objekt u koji su se ubrzo vratili, kada je osumnjičeni iz osobnog automobila izvadio plinsku bocu, prijeteći da će je aktivirati. Osumnjičeni se nakon upozorenje oštećene 22-godišnjakinje, sa suprugom, vozilom udaljio

 

s mjesta događaja.
Tom prilikom osumnjičeni je izazvao strah i uznemirenost, kako oštećene 22-godišnjakinje zaposlenice, tako i tu zatečenih gostiju ugostiteljskog objekta", ističe Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te Policijske uprave, a njegova 40-godišnja supruga je uz Optužni prijedlog privedena u Prekršajni odjela Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Iz kategorije: Vijesti