Datum objave: 09. Kolovoz 2019

Policija tek danas izvijestila o slučaju premlaćivanja betinske veslačice na koji su u nedjelju upozorile njezine kolegice

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija tek je danas poslala priopćenje o o slučaju premlaćivanja betinske veslačice i prijetnje njezinom suprugu zbog kojeg su glas digle veslačice u Betini na regati "Dlan & Veslo. Kažu da su nerješeni imovinsko pravni odnosi i međusobna netrpeljivost bili povod tom sukobu.

 

"Osumnjičeni (53)  i oštećena (45) su se 25. srpnja u Murteru zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa i zbog netrpeljivosti, verbalno, a potom i tjelesno sukobili, pri čemu je osumnjičeni oštećenu teže ozlijedio. Nakon ovog sukoba je došlo do verbalnog sukoba između osumnjičenog i 50-godišnjeg supruga oštećene. Osumnjičeni mu je ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio", kažu u PU šibensko - kninskoj. 

 

Regata Dlan & Veslo održana je prošlu nedjelju, a veslačice su zbog pretučene kolegice podigle glas protiv nasilja i izradile majice 'Sve smo mi Vojna', kako je pisao ŠibenikIN.

" Povod je konkretan slučaj od prije desetak dana, kada je pretučena jedna od veslačica. Muškarac je istukao ženu na njenom radnom mjestu, u dućanu, teško je ozlijeđena i hospitalizirana, no o tome javnost nije bila obaviještena u redovitom policijskom priopćenju", poručile tada kolegice pretučene žene.
U policiji su u nedjelju prvo kazali da slučaj nije evidentiran, a naknadnom provjerom da je događaj zabilježen kao remećenje javnog reda i mira.

FOTO:Rudinapress

 

Iz kategorije: Vijesti