Četvrtak, 18 Srpanj 2019 09:06

Načelnik Toni Turčinov ostvaruje obećano:U nedjelju ujutro u Murteru organiziraju "Kroasan party"

Napisala: 
Načelnik Toni Turčinov ostvaruje obećano:U nedjelju ujutro u Murteru organiziraju "Kroasan party"

Toni Turčinov, načelnik Općine Murter - Kornati privukao je veliku pozornost medija objavom na svom Facebook profilu u kojoj je komentirao to što je kroasan na Murteru tri puta skuplji nego u Zagrebu, ali s temom "kroasan" nastavlja dalje pa u Murteru, u nedjelju 21. srpnja organiziraju "Kroasan party".

 

 “Nedjeljno jutro u Murteru započinje buđenjem i zajedničkim otočnim doručkom uz veliki “Kroasan Party Murter” te posebno iznenađenje za sve prisutne. O čemu se točno radi, provjerite na licu mjesta", stoji u pozivu za to događanje.


“Žalosno je da kad dojde sezona cijene u svim dućanima skoče za 40 posto, Konzum,Tommy, Studenac,Mlinar, i svi ostali. Žalosno je da jedan kroasan dodje u Zagrebu 3 puta manje nego u Murtere…, napisao je Turčinov na Facebooku. To su prenijeli ŠibenikIn, Večernji list, Index… pa je načelnik Toni Turčinov potom gostovao u “Studiju 4” HTV -a. Tada se Turčinov požali na tretman otoka i otočana i od strane državne vlasti i medija.

" Stalno se ponavljam, gdje god dođem u medije, kažem isto. Nitko se iz države nije sjetio kako pomoći otocima, kako na primjer otvoriti više vrtića, možda ta politika nekome odgovara. Murter je trebao dobiti novi dječji vrtić 2020. godine, što je projekt od 12 milijuna kuna i mi smo pogriješili u tome što smo prijavili trošak od 5000 eura više. Svima su omogućili da pređu prag od 5 milijuna preko proračuna, a mi nismo prošli prvi stupanj i automatski ispadamo iz tog bubnja - požalio se načelnik Murtera jer se projekt blokirao, piše Rudinapress.

 

Na kraju je poručio kako bi bilo najbolje da naprave feštu kroasana u Murteru i tako razvesele sve, pogotovo medije, a usput se malo promoviraju pa će to i napraviti. 

FOTO:Rudinapress

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!