Sidebar Menu

Datum objave: 05. Lipanj 2019

Učenici TUŠ -a u ulozi turističkih vodiča pokazali odlično poznavanje stranih jezika,ali i svog grada

Diana Ferić
Diana Ferić

Učenici 3. G razreda Turističko-ugostiteljske škole Šibenik su u utorak, 4. lipnja 2019. pod vodstvom svojih profesorica Danijelom Barišić, profesoricom njemačkog jezika koja je i izvorna govornica te Višnjom Juras, profesorivom talijanskog jezika  bili  turistički vodiči po Šibeniku svojim kolegama. Izlagali su na njemačkom i talijanskom jeziku o znamenitostima grada Šibenika, katedrali, poznatim osobama našeg grada, sportu, MDF-u,vrtu sv. Lovre, Tvrđavi sv. Nikole, Šibenskoj narodnoj glazbi, Sokolarskom centru, NP Krki i tako pokazali i potvrdili znanje i vještine koje su stekli školovanjem u Turističko-ugostiteljskoj školi Šibenik. Vrlo uspješno su se, kažu i njihove profesorice, snašli u ulozi turističkog vodiča, a u tome im je svojim savjetom i iskustvom uvelike pomogla Vinka Erceg. "Bilo mi je zadovoljstvo i čast pomoći ovim vrijednim i sposobnim učenicima da se na ovoj terenskoj nastavi okušaju kao pravi turistički vodiči. Taj su posao odlično odradili", kaže ona. 

Učenici TUŠ -a pokazali su iznimno poznavanje svag što bi turiste koji dođu u Šibenik moglo zanimati, a nisu se zaustavili smao na onim opće poznatim informacijama.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam