Datum objave: 29. Svibanj 2019

DOGAĐAJ DANA: Koncert blues rock banda "Sigmund" kod Galerije sv. Krševan

Diana Ferić
Diana Ferić

Najbolji šibenski blues rock banda "Sigmund" opet je u akciji! Večeras kod Galerije sv. Krševana ima koncert, a to je događaj koji se ne propušta.
Sigmundi su 27. travnja na neobičan način predstavili svoje dovršene i snimljene autorske pjesme. Organizirali su happeningh ispred "Bona", i umjesto standardnog nastupa jednostavno su pustili da njihove pjesme s razglasa postavljenog na prozor tog kafea govore umjesto njih, a prijatelje, goste, fanove i prolaznike pogostili su pohancima s light i hard majonezom.
Njihove pjesme naišle su na dobar odaziv pa je stiglo vrijeme da Sigmundi svoj autorski rad predstave i uživo. Kako dobro uživo zvuče njihovi sada već hitovi Jesi li za ples, Jedno malo radio, Copy paste ili Moderna vremena veće se moglo čuti na sjajnom koncertu kojeg su 2018. godine održali na Martinskoj, ali večerašnji koncert je nešto drugo jer će biti održan na intimnijem i blues poetici primjerenijem imjestu.

Bend nazvan po ocu psihijatrije, Sigmundu Freudu čine Aleksandar Belamarić, gitara i vokal, Dalibor Reškov, gitara i vokal, Željko Prebeg, bas i voka, Nikica Šprljan, bubnjevi, Đuro Eraković, usna harmonika i Damir Buntić, klavijature. Jedini je to šibenski, a trenutno i dalmatinski blues rock band koji ima svoje pjesme. Ono što su dugo i uporno brusili snimili su u studiju Nikice Šprljana, večeras će se čuti kako sve to zvuči uživo. 

 

 

Iz kategorije: Vijesti