Sidebar Menu

Datum objave: 02. Svi 2019

Kaznena prijava 55 - godišnjaku jer je prevario poslodavca za oko 24 000 kuna putnih troškova

Diana Ferić
Diana Ferić

Lažno prijavljujući i to čak sedam godina da živi u Unešiću, a ne u Šibeniku 55 - godišnji Muškarac je tvrtku sa sjedištem u Zagrebu u kojoj je radio oštetio za oko 24 000 kuna putnih troškova pa je kazneno prijavljen, kako je danas priopćila PU šibensko - kninska.

"U Odjelu gospodarskog kriminaliteta, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Osumnjičeni je kao zaposlenik oštećene tvrtke, s ciljem da za sebe pribavi protupravnu imovinsku korist, u vremenu od 1. prosinca 2011. do 30. studenog 2018. godine, svom poslodavcu lažno prikazao da živi i stanuje u mjestu na području Unešić, odakle putuje na rad u Šibenik, iako je čitavo vrijeme stvarno s obitelji stanovao u mjestu rada u Šibeniku, na koji način mu je na ime naknade troškova prijevoza na posao, nepripadno isplaćeno 24.318 kn", ističe Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko - kninske.
       

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.