Četvrtak, 02 Svibanj 2019 09:54

Kaznena prijava 55 - godišnjaku jer je prevario poslodavca za oko 24 000 kuna putnih troškova

Napisala: 
Kaznena prijava 55 - godišnjaku jer je prevario poslodavca za oko 24 000 kuna putnih troškova

Lažno prijavljujući i to čak sedam godina da živi u Unešiću, a ne u Šibeniku 55 - godišnji Muškarac je tvrtku sa sjedištem u Zagrebu u kojoj je radio oštetio za oko 24 000 kuna putnih troškova pa je kazneno prijavljen, kako je danas priopćila PU šibensko - kninska.

"U Odjelu gospodarskog kriminaliteta, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu. Osumnjičeni je kao zaposlenik oštećene tvrtke, s ciljem da za sebe pribavi protupravnu imovinsku korist, u vremenu od 1. prosinca 2011. do 30. studenog 2018. godine, svom poslodavcu lažno prikazao da živi i stanuje u mjestu na području Unešić, odakle putuje na rad u Šibenik, iako je čitavo vrijeme stvarno s obitelji stanovao u mjestu rada u Šibeniku, na koji način mu je na ime naknade troškova prijevoza na posao, nepripadno isplaćeno 24.318 kn", ističe Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko - kninske.
       

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!