Datum objave: 11. Travanj 2019

Umro je Ozren Nadoveza,član HNS-a,menadžer,košarkaški funkcionar,ali prije svega čestit čovjek

Diana Ferić
Diana Ferić

Županijska organizacija HNS -a Šibensko - kninske županije oprostila se danas, priopćenjem za javnost, od svog dugogodišnjeg člana Ozrena Nadoveze koji je preminuo jučer u 61. godini nakon teške bolesti.

"S tugom u srcu javljamo da je nakon duge i teške bolesti preminuo naš dugogodišnji član i prijatelj, Ozren Nadoveza. Kao član političke stranke obnašao je razne dužnosti. Bio je član predsjedništva Gradske organizacije, član predsjedništva i tajnik Županijske organizacije HNS-a, a u privatnom životu obnašao je i dužnost direktora Elektre Šibenik. Hvala mu za cjelokupni doprinos u političkom životu i promicanju HNS-a, kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Zauvijek si s nama u našim srcima", kažu u svom priopćenju.

Prvi se javno, na svojoj službenoj stranici od Ozren Nadoveza oprostio GK Šibenik jer je Ozren obnašao funkcije predsjednika Košarkaškog kluba Šibenik te dopredsjednika GKK Šibenik.

Ozren Nadoveza bio je jedna od prvih menadžera nekadašnje uspješne šibenske pekare Krke,a posljednjih šest godina je bio direktor Elektre u Šibeniku.

Ozrena Nadovezu njegovi prijatelji, kolege, poslovni partneri i stranački kolege pamte kao izuzetno čestitog, susretljivog i blagog čovjeka. Počivao u miru.

 

Iz kategorije: Vijesti