Sidebar Menu

Datum objave: 18. Veljača 2019

Ogorčenje se nastavlja:Oštećeno gradilište na mjestu posječenih Pitosporuma podno katedrale

Diana Ferić
Diana Ferić

Vandalizmom na vandalizam! Netko je protekle noći oštetio gradilišta ispod šibenske katedrale, na mjestu na kojem su posjećeni opojni grmovi kako bi se uredio info - punkt za katedrali muzej "Civitas sacra" koji se uređuje na Meduliću. Oštećena je betonska površina. Na građevinskom stroju je presječena hidraulička cijev i probušene su gume. Slučaj je prijavljen policiji.

S obzirom na ogromno nezadovoljstvo građana zbog sječe tih 50 - godina starih zimzelenih grmova koji su bili zaštitini znak okoliša katedrale to bi mogao biti i neki pokret otpora protiv bezosjećajnosti prema duši Šibenika koju su nalogodavci pokazali.

Iz Ureda gradonačelnika nisu se još oglasili, a nezavisni vijećnik Anton Dobra koji je među prvima izrazio ogorčenje zbog uništavanja tog zelenila smatra da se stvari još mogu popraviti i natjera gradsku vlast da se na tom mjestu ponovno posadi Pitosporum kakav je posječen.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam