Sidebar Menu

Datum objave: 14. Veljača 2019

Igralište na Vidicima dobiva umjetnu travu, potpisan ugovor s Fibasom

Diana Ferić
Diana Ferić

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić potpisao je danas s direktorom tvrtke Fibas d.o.o. Aleksandrom Brkićem ugovor o dobavi i ugradnji umjetne trave na sportskom igralištu u gradskoj četvrti Vidici, tzv. Rasadniku.

„Grad Šibenik u proračunu je osigurao sredstva za uređenje igrališta na Vidicima što smo kroz razgovor s predstavnicima gradske četvrti i tamošnjih stanara prepoznali kao prioritet među komunalnim projektima. Ovim putem moram se zahvaliti i sjajnoj ekipi iz novoosnovanog MNK Rasadnik koja će održavati igralište i voditi brigu o njemu.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Predsjednik MNK Rasadnik Ante Rak istaknuo je kako će s ciljem poticanja bavljenja sporta među djecom na malonogometnom igralištu organizirati školu nogometa.

„Bit će to prilika za druženje djece u njihovo slobodno vrijeme, ali ćemo i na taj način voditi brigu o igralištu te pokazati našu prisutnost kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost vandalizam što je do sada, nažalost, bio čest slučaj.“, kazao je Rak.

Predsjednik gradske četvrti Vidici Marijo Bajić apelirao je na sve sugrađane da se odgovorno ponašaju prema gradskoj imovini te je izrazio zadovoljstvo što će stanovnici četvrti Vidici dobiti uređen i kvalitetan prostor za sport i razonodu.

Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 48.160, 00 kuna, a radovi će se obaviti u roku od 45 dana.


 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam