Sidebar Menu

Datum objave: 11. Veljača 2019

Čak desetero pješaka stradalo na šibenskim ulicama u siječnju,sutra oštra kontrola

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog sve češćeg stradavanja pješaka na šibenskim ulicama Policijska uprava šibensko - kninska će sutra, 12. veljače u vremenu od 8 do 12 sati provoditi preventivno-represivna ciljana akcija usmjerena na suzbijanje prekršaja vozača prema pješacima i prekršaja pješaka, a sve s ciljem podizanja razine sigurnosti u prometu na našem području, priopćili su danas.

 

Tijekom te akcije policijski službenici će nadzirati promet, odnosno vozače i pješake na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno pokazuju kao ugrožene u pogledu činjenja prometnih prekršaja ove vrste, a i prometnih nesreća uzrokovanih nepoštivanjem propisa od strane vozača, ali i pješaka.
Prošlog mjeseca na šibenskim ulicama stradalo je desetero pješaka o odnosu na jednog u istom mjesecu prošle godine. U tim prometnim nesrećama četvero pješaka je teže, a šestero ih je lakše ozlijeđeno. Dakle, od početka ove godine bilježimo značajan porast prometnih nesreća u kojim su ozlijeđeni pješaci, a sve prometne nesreće, u tom vremenu, su uzrokovane greškom vozača.

  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam