Datum objave: 15. Siječanj 2019

ZLATKO DALIĆ: Vođa iz naših snova sutra dolazi u Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, tvorac jednog od najvećih sportskih uspjeha u povijesti Hrvatske, srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, dolazi sutra u Šibenik.

Šibenik je jedna od stanica na promidžbeno - dobrotvornoj turneji Zlatka Dalića Hrvatskom. On će osobno sutra u 18 sati u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu predstaviti svoju knjigu "Rusija naših snova" u kojoj je opisao je bilo moguće da jedan gotovo nerealni san postane stvarnost. Knjiga je to o radu, odricanju, skromnosti i ljubavi prema Domovini koja ima još jednu uzvišenu vrijednost. Sav prihod od njene prodaje namijenjen je Zakladi Vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.

"Rusiju naših snova", motivacijsku knjiga o uspjehu i svojevrsni životni udžbenik iz kojeg učimo kako možemo postati bolji i uspješniji ljudi, iz perspektive izbornika Dalića, na papir je prenio Dražen Antolić, novinar Sportskih novosti.

Na sutrašnju šibensku promociju i susret sa Zlatkom Dalićem poželjno je doći u dresu hrvatske nogometne reprezentacije i s hrvatskim navijačkim rekvizitima.

 

Iz kategorije: Vijesti