Sidebar Menu

Datum objave: 22. Prosinac 2018

Doček "zlatnih" Franka Škugora i Ivana Dodiga u đardinu:Svi su se s njima htjeli fotkati i rukovati

Diana Ferić
Diana Ferić

Prepun đardin ljudi, među njima i puno djece dočekao je danas u podne, u predblagdanskom ozračju Adventure zlatne tenisače , Šibenčanina Franka Škugora i njegovog kolegu Ivana Dodiga, članove Hrvatske Davis Cup reprezentacije
Svi su se željeli slikati s njima i trofejem i stisnuti im ruku . Šibensko – kninski župan Goran pauk Ivanu je poklonio šibensku kapu koju je on oduševljeno odmah stavio na glavu.

„Bili ste svi uz nas u finalu kao jedan, kao što ste prije toga stajali uz naše nogometaše. A ovi mladi koje vidimo ovdje okupljene, iz Teniskog kluba Šubićevac, zalog su da će biti još finala i da nas Hrvate kad krenemo prema cilju ništa ne može zaustaviti“, kazao je Ivan.
Šibenski gradonačelnik je Franku uručio zahvalnicu, a on je zahvalio svima koji su ih podržali, a posebno svojim roditeljima. Na pozornici su bili i članovi Teniskog kluba Šubićevac – Ivica Kostanić i Neven Nakić koji uz Grad Šibenik organizirao taj topao i srdačan doček zlatnih tenisača.

FOTO:Facebook i Paola S. (ŠibenikIN)

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam