Sidebar Menu

Datum objave: 02. Prosinac 2018

Lažna uzbuna:Vatrogasci s tri vozila intervenirali u Bosnaskoj zbog zapaljene spize

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog dojave da se gusti dim širi stubištem u neboderu u Bosanskoj ulici između četvrtog i šestog kata koju je Centar 112 u Šibeniku dobio oko 22.30 sati na teren su izašli vatrogasci s čak tri vatrogasna vozila, ali nisu trebali intervenirati jer požara nije bilo. Detaljno su pregledali navodno ugrožene katove u tom neboderu i ustanovili da se dim proširio iz jednog stana u kojem je izgorjela posuda s jelom na štednjaku. Stanar je otvorio vrata stana u kojem se to dogodilo pa se dim proširio po zgradi. "Čini sebezazleno, ali ne možete zamisliti koliko gust dim se širio prema gornjim katovima", kazao nam je jedan od vatrogasaca.

Vatrogasci ističu da im nije prvi put da se nakon što iziđu na teren ispostavi da je dojava bila ili lažna ili pretjerana, ali da je to puno bolje nego da se nešto ozbiljno dogodi, a da njih nema na terenu. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam