Datum objave: 16. Studeni 2018

Prestižna nagrada "Simply the Best" dodijeljena restoranu Visovac na varaždinskoj turističkoj burzii

Diana Ferić
Diana Ferić

Restoran Visovac u Skradinu dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji Ugostiteljski objekti s ponudom tradicijske hrane i pića - Jadranska Hrvatska. Tu nagradu za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno već 10. godinu za redom dodjeljuju UHPA - Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia, a vlasniku tog restorana Zoranu Koviliću uručena je sinoć na prigodnoj svečanosti koja je održana jučer u okviru 20. poslovno turističke burze PUT u hotelu Turist u Varaždinu

 

Inače, tvrtka Mrše d.o.o. u čijem sastavu djeluje restoran Visovac jedini je predstavnik Šibensko – kninske županije na toj turističkoj burzi,  predstavili su i  odmorište Krka Belvedere. Njihova je prezentacija privukla i posebnu pozornost jer je Zoran Kovilić na svom štandu rezao pršut i nudio ga na degustaciju sudionicima.

 

Na tom turističkom događanju sudjeluju brojne turističke zajednice iz svih dijelova Hrvatske te turističke agencije i tvrtke koje se bave turizmom. 

 

 

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika. Sve to svih ovih godina čini Burzu PUT cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. 

Sudjeluje više od 150 sudionika, predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Srbije. 

 

Iz kategorije: Vijesti