Sidebar Menu

Datum objave: 03. Rujan 2018

Čelni ljudi Šibenika družili su se danas s polaznicima OŠ Petra Krešimira IV

Diana Ferić
Diana Ferić

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i pročelnica za društvene djelatnosti Mirjana Žurić obišli su danas Osnovnu školu Petra Krešimira IV. u povodu početka školske godine, a uz učenike i roditelje, dočekali i nastavnici škole s ravnateljem Darkom Junakovićem.

„Svima skupa želim uspjeh na početku novog životnog razdoblja, da s lakoćom svladate svoje obveze i da vam škola bude radost i mjesto gdje ćete stvarati lijepa prijateljstva.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta prilikom obraćanja djeci.

Polaznicima prvih razreda OŠ Petra Krešimira IV. i područne škole Dubrava zamjenik gradonačelnika podijelilo je prigodne edukativne poklone.

Ove je godine u prve razrede osnovnih škola, kojima je osnivač Grad Šibenik, upisano 427 učenika, što je 23 učenika više nego u školskoj godini 2017./2018. Najveći broj učenika prvih razreda upisan je u OŠ Juraj Dalmatinac, Petar Krešimir IV. i Juraj Šižgorić.

Dva razredna odijeljena produženog boravka za učenike prvih razreda organizirana su ove godine u OŠ Juraj Šižgorić.

Osnovne škole na području grada Šibenika pohađa ukupno 3.315 učenika.

Ove školske godine u područnom odjeljenju škole Meterize na otoku Zlarinu upisano je sedam prvašića
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam