Datum objave: 03. Rujan 2018

Klaster "Hrvatski točni proizvod":Sve institucije u Hrvatskoj trebale bi promovrati "Otočne košarice"

Diana Ferić
Diana Ferić

„Palicu“ od prvog predsjednika Udruge Poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“ Ivana Nimca iz Prvić Luke preuzela je Josipa Barčić sa Korčule koja vodi U.O. Škatula u Korčuli, a za dopredsjednika Udruge izabran je Denis Barić sa Iža. To je odlučeno na izbornoj Skupštini Udruge Poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“ koja je održana jučer u Zadru. Među 10 članova Upravnog odbora je Mario Šmidt iz Prvić šepurine proizvođač rakija,likera i kozmetičkih proizvoda s oznakom HOP.


Nova predsjednica Josipa Barčić je istaknula važnost umrežavanja nositelja oznake HOP te aktivnost Udruge u apliciranju na javne pozive nadležnih Institucija a u svrhu razvoja projekta HOP.
Dopredsjednik Udruge Denis Barić istaknuo je ukazao na važnost predstavljanja i promocije otočne sprte (košarice) prema svim institucijama kako bi što više u prvom planu bili autohtoni, izvorni otočni proizvodi označeni oznakom HOP.

 

Na kraju Skupštine predsjednica Josipa Barčić i voditeljica Julijana Radović Longin predale su Zahvalnicu dosadašnjem predsjedniku Udruge Ivanu Nimcu za poseban doprinos projektu HOP u ime Klastera Hop.
Ivan Nimac zahvalio se svima nazočnima i poželio novom sastavu Udruge puno uspjeha u daljnjem radu.
 

Iz kategorije: Vijesti