Sidebar Menu

Datum objave: 22. Kolovoz 2018

Rajić:Ljubičić je cvijeće na obali posadio samo zbog Predsjednice i pustio ga da vene

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Rajić, potpredsjednik GO SDP Šibenik u svom je današnjem priopćenju za javnost upozorio na nebrigu za zelene površine na rivi na kojima je gradska tvrtka „Zeleni grad“ posadila cvijeće uoči dolaska predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović koje sada propada te da se potvrđuje da se Novica Ljubičić, direktor te tvrtke ponaša po sistemu „drži vodu dok majstori ( čitaj Predsjednica) odu“ i da novac  građana "baca u vjetar".

 

„Nedavno smo prilikom posjeta Predsjednice imali priliku gledati direktora „Zelenog grada“ kako kupuje ni manje ni više nego 21 000 sadnica begonija, koje je prikladno posadio jedan manji dio ispred zgrade gradske uprave dok je veći dio posađen na zelenim površinama na rivi. I dok je tada govorio da to nema nikakve veze s posjetom Predsjednice i da se radi na uljepšavanju grada, sada vidimo da priča i nije baš takva. Sudeći po slikama možda bi bilo bolje da nije sadio ništa, jer ovako izgleda da je samo bacio nekoliko desetaka tisuća kuna u vjetar, a ovo čemu svjedočimo danas na rivi nije nikakvo uređenje rive nego ruganje. A možda direktor Zelenog grada čeka ispunjavanje obećanja iz kampanje 2013. godine kada je sadašnji gradonačelnik, zajedno sa županom i ravnateljem županijske lučke uprave, obećao provesti projekt sanacije šibenske rive, kao i obećanje o postavljanju nove javne rasvjete i uređenju rive koju je gradonačelnik najavio prošle godine“, stoji u priopćenju Ivana Rjića.

 

Šibenski SDP već dugo kritizira „Zeleni grad“ i njegovog direktora i zbog lošeg održavanja gradskih površina i smeća po gradu, ali i zbog neopravdanog prebacivanja tereta poslovanja te gradske tvrtke na leđa građana i podizanja cijena usluga.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam