Datum objave: 09. Kolovoz 2018

Ekipa Šubićevca izborila na Banju finale City Gamesa, pogledajte kako je bilo

Diana Ferić
Diana Ferić

City Games karavana stigla je i u Krešimirov grad. Šibenik je na plaži Banj ugostio druge ovogodišnje kvalifikacije u kojima se nadmetalo pet ekipa pristiglih iz Crnice, Šubićevca, Raslina i Zlarina. U opuštenoj i veseloj atmosferi najuspješniji su bili momci i djevojke iz ekipe „Šubićevac“ koji su ovo natjecanje iskoristili kao posljednji trening pred finale u Viru.

 

Zbog specifičnosti lokacije i sigurnosti natjecatelja ponovo se nije održala igra „Leteći vaterpolo“, ali zato su gledatelji po prvi puta ove sezone imali priliku gledati nadmetanje u igri „Ribarske kašete“. Iako taj dio grada nije izravno na moru, najspretniji sa kašetama i ribama bili su momci i djevojke sa Šubićevca. Iskustvo iz prijašnjih natjecanja Šubićevcu pomaže kod igara „Spašavanje turistkinje“ i „Mošarka“ u kojima ostvaruju najbrža vremena i na svoj konto upisuju maksimalni broj bodova. Njihovi glavni konkurenti, ekipa Crnice, neznatno zaostaju za liderima u svim igrama osim u dvije najatraktivnije. Najbolje vrijeme Crnica ostvaruje u utrci magaraca, igri koja tradicionalno navuče osmijeh na lice gledatelja i natjecatelja. Osim u utrci magaraca, epska borba vodila se u finalu potezanja konopa. Nakon više od minute potezanja, središte konopa odlazi na stranu Crnice koja kući zasluženo odlazi sa srebrom oko vrata.

 

 

"Moramo spomenuti i odlično raspoložene ekipe sa Zlarina i Rasline. Iako su im rezultati u igrama bili ponešto slabiji u odnosu na lidere, to ih nije pokolebalo u namjeri da dobro zabave sebe i svih oko sebe. Pozitivnom atmosferom koju su širili oko sebe zaslužili su sve simpatije publike i bučan pljesak nakon svake igre", priopćili su organizatori.
 

Iz kategorije: Vijesti