Sidebar Menu

Datum objave: 21. Srpanj 2018

Doček pun emocija: Duje Ćaleta Car stigao u svoje Bilice uz bakljadu i mnoštvo ljudi

Diana Ferić
Diana Ferić

Veličanstven doček priredili su Biličani sinoć svom Vatrenom Duji Ćaleti Caru, kako to i priliči malom mistu s velikim srcem, onim Biličkim srcem! Duje je sa svojom djevojkom stigao brodom s Prukljanskog jezera, a na rivi ga je dočekalo oduševljeno mnoštvo svijeta. Priređena je i bakljada, glazbeni program u kojem je pjevao i Duje koji je bio dirnut načinom na koji su ga dočekali njegovi mještani. Emocije su prštale i s njegove i s njihove strane. . Bilice odavno ovako nisu osjetile živost i potporu cijele Šibensko Kninske županije, napisali su na bilice.com.

Duje je prevezen brodom iz luke u Šparadićima do rive u Mikulandrama na kojoj su ga čekali svi koji su ga bodrili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Odjednom je s cijela uvala Stubalj obasjala svjetlima baklji u Dujinu čast!,a svi okupljeni su mu poručili: „Hvala ti Duje, ponosni smo na tebe!

Foto:Bilice.com
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.