Sidebar Menu

Datum objave: 12. Srpanj 2018

Nakon pobjede "gori" cijela Hrvatska: Pogledajte atmosferu na otoku Krapnju!

Diana Ferić
Diana Ferić

„Gori“ Hrvatska nakon pobjede nacionalne reprezentacije nad Englezima u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva pa tako i Šibenik! Utakmica se pratila u gotovo svim kafićima i restoranima, zdušno se navijalo za Hrvatsku, a nakon pobjede zavlada je euforija. Šibenskim ulicama automobili su trubili i dva sata nakon pobjede. Slavilo se jednako na javnim mjestima i u privatnim domovima. Hrvatska ima realnu šansu postati prvak svijeta u nogometu!!!

 

Za trajanja utakmice Hrvatska – Velika Britanija posjetili smo najniži otok na Jadranu, Krapanj i restoran u kojem su utakmicu pratili Hrvati, stol uz stol s britanskim turistima koji su bili uvjereni da će njihova reprezentacija pobijediti. Sve je prošlo bez međusobnih napetosti, ali su Hrvati nakon pobjede doslovce „pali u trans“, oba gola hrvatske reprezentacija bila su popraćena vatrometom. Britanac koji već godinama ljetuje na tom otoku pokazao je da je džentlmen. Nije otišao podvijena repa već je srdačno svima koji su bili oko njega čestitao. Među žestokim navijačima za Hrvatsku bio je i poznati komičar Davor Jurkotić iz „Bijelih udovica“ s obitelji, a zanimljivo je da su za Hrvatsku navijali i turisti iz Njemačke, Češke, Italije, Norveške...
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.