Datum objave: 09. Srpanj 2018

U starom Šibeniku "miševi kolo vode":Gradska uprava najavila dodatnu deratizaciju

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčani preko društvenim mreža ovih dana upozoravaju da „miševi kolo vode“ u starom dijelu grada. Neki su snimili i pantagane kod katedrale.
„Po Gorici miši kolo vode! Iz svake buže izljeću, valjda gradski oci misle da je to zanimljiva ponuda turistima. Ionako se vraćamo u 13-14.st. Cijelu zimu sam upozoravala na "buže", rupe po Gorici odakle miševi izlaze, i niti čuš, niti buš. Očito onima koji bi trebali o tom voditi računa su miševi donedavno bili kućni ljubimci!!!!“, napisala je jedna ogorčena Šibenčanka koja živi i radi na Gorici.

U gradskoj upravi Grada Šibenika ističu da je obavljena redovna deratizacija grada u proljeće, ali najavljuju da će biti obavljena i dodatna bez, kako kažu, financijskom opterećenja građama.

„Na području grada izvršena je redovna proljetna deratizacija. Nije rijetkost da se prilikom izvođenja radova na starim kućama otkrije i novo leglo te se miševi razbježe po ulicama. U ovakvim situacijama, građani se mogu direktno obratiti tvrtki As eko čiji djelatnici će obaviti dodatnu deratizaciju bez financijskog opterećenja za građane“, stoji u odgovoru koji smo dobili iz Ureda gradonačelnika.
 

Iz kategorije: Vijesti