Datum objave: 08. Lipanj 2018

Motoristi i motori iz 18 dražava danas su atrakcija na šibenskoj rivi

Diana Ferić
Diana Ferić

Nekoliko stotina motorista iz 18 zemalja koji sudjeluju na FIM Motocamp 2018 Šibenik, Motocampu Svjetske motociklističke organizacije pohodili su danas Šibenik.

 

Organizaciju tog skupa koji se održava u Solarisu podržala je i Šibensko-kninska županija.

 

Motoristi borave u Solarisu, a u trodnevnom boravku posjetit će Nacionalni park Krka i Kornate, kao i brojna druga nezaobilazna turistička odredišta u Šibensko-kninskoj županiji.

 

Motociklistima je dobrodošlicu u Šibensko-kninsku županiju poželio i župan Goran Pauk.

„Impresivno je vidjeti ovoliki broj motorista i njihovih limenih ljubimaca na jednom mjestu. Drago mi je što ste upravo Šibenik i Šibensko-kninsku županiju odabrali za održavanje ovog vašeg susreta. Vaš je dolazak od velikog značaja za turističku promociju naše županije poznate po svojoj ljepoti, gastro-ponudi i gostoljubivosti naših ljudi. Mnogi od vas prevalili su dalek put da bi stigli ovamo, ali siguran sam da će vam se isplatiti i da ćete iz Šibenika i Šibensko-kninske županije ponijeti divne uspomene i vratiti nam se prvom prilikom.“, kazao je župan Goran Pauk i poželio motoristima da ih posluži i dobro vrijeme te da naposljetku sigurno i sretno stignu svojim kućama.

 

 

Nakon moto defilea ulicama Šibenika, motoristi su danas svoje limene ljubimce izložili na šibenskoj rivi gdje ih građani tijekom dana imaju priliku razgledati,a u 16 sati će svi zajedno krenuti u Solaris.


 

Iz kategorije: Vijesti