Datum objave: 05. Lipanj 2018

FOTOPlaža na Brodarici morala bi izgledati puno ljepše za više od 13 milijuna kuna, koliko je koštala

Diana Ferić
Diana Ferić

Ovih dana se, kako se to danas popularno kaže, dohranjuje plaža na Brodarici novim šljunkom, ali to je izgleda i jedina intervencija na njezinom uređenju za ovogodišnju kupališnu sezonu.

 

Ta glavna šibenska gradska plaža mogla bi i morala izgledati puno bolje nego što izgleda ovih dana na početku kupališne sezone zbog toga što je u nju uloženo oko 13 milijuna kuna samo u prvu fazu, ali i zbog imidža Šibenika i Brodarice.

 

Prilaz s Jadranske magistrale je zapušten, neuredan i neodgovarajući. Iako na početku stoji znak da je tu nedopušteno parkiranje velikih kamiona i cisterni oni su tu svakodnevno, a nitko ne reagira.

 

Na terenu uz plažu i dalje se baca građevinski otpad, suho borovo granje i šiške nisu pokupljeni pa predstavljaju izravnu opasnost od požara. Uz plažu su i napušteni, derutni kontejneri , zaposlenici "Zelenog grada"  nisu ni taknuli javne, zelene površine pa niti pokosili travu i tako redom.

 

Još uvijek stoje zatvoreni i svi ugostiteljski objekti koji su izgrađeni u sklopu uređenja te plaže.

Uostalom, na našim fotografijama pogledajte kako plaža izgleda danas, a kako je, prema najavama, trebala izgledati već lani.

 

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić najavio je pojačani rad komunalne i prometne inspekcije u Šibeniku pa bi bilo dobro da svoje djelovanje prošire i na plažu na Brodarici.
 

Iz kategorije: Vijesti