Sidebar Menu

Datum objave: 28. Svi 2018

CROATIA OPEN - Ekipa PK "Dalmatino" osvojila prvo mjesto u kategoriji trojki

Diana Ferić
Diana Ferić

Ekipa PK "Dalmatino", Goran Grgurčin, Ivan Vođera i Ivica Samodol, osvojila je prvo mjesto u kategoriji trojki na 3. međunarodnom Croatia Open petanque turniru koji je proteklog vikenda održan u Lozovcu na terenima hotela "Vrata Krke".

Pobjednik 3. Croatia Open petanque turnira u kategoriji dvojki mješovita je ekipa njemačkih klubova MKWU i "Schoeinfurt", drugo mjesto zauzela je ekipa HAP "Wiena" iz Beča, a treće šibenski PK "Dalmatino"

U nadmetanju dvojki titula prvaka pripala je HAP "Wien" iz Beča, a u B finalu razigravanja ekipa plasiranih od 9. do 16. mjesta najbolja bila ekipa petanque kluba iz Münchena.

Na 3. međunarodnom Croatia Open petanque turniru kojeg su organizirali PK "Dalmatino", Turistička zajednica Grada Šibenika i hotel "Vrata Krke", nastupilo je više od 100 majstora petanke iz Austrije, Švicarske, Švedske, Njemačke i Hrvatske.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.