Sidebar Menu

Datum objave: 24. Svi 2018

Vozačima na šibenskim cestama i dalje je najdraže staviti nogu na gas

Diana Ferić
Diana Ferić

Nepropisna brzina bila je najčešći prekršaj i u jučerašnjoj ciljanoj preventivno-represivna akciji koju je policija na šibenskom području provela od 13 do 19 sati.
Kontrolirali su 184 vozila i utvrdili 90 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i 1 prekršaj iz Zakona o obveznim osiguranjima u prometu,a od toga je bio 71 slučaj nepropisne brzine kretanja vozila.

„S obzirom na činjenicu da je akcija trajala samo 6 sati, statistički pokazatelji ove akcije, u odnosu na broj kontroliranih vozila-vozača, koji su tom prilikom upoznati s akcijom, upućuje na činjenicu da je ova akcija imala preventivan karakter, a što je i krajnji cilj svake policijske akcije, tim više jer ih najavljujemo putem medija. Osim preventivnog, ova akcija je imala i represivan karakter na što upućuje broj utvrđenih prekršaja, posebno ciljanih prekršaja nepropisne brzine, kao i svih drugih prometnih prekršaja“, ističe Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko – kninske.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam