Datum objave: 14. Travanj 2018

Građani Šibenika zgroženi neučinkovitošću policije u sprječavanju divljanja zadarskih navijača

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog toga što nije  uspjela spriječiti divljanje zadarskih navijača danas u Šibeniku, uoči košarkaške utakmice Šibenik – Zadar,  šibenska policija našla se na tapetu javnosti. Iskazuje se nezadovoljstvo građana zbog toga što su navijači gostujućeg kluba upali u grad nekontrolirano kao što je to bio slučaj lani, uoči utakmice Šibenik - Hajduk. „Nije mi jasno da su, iako se očekivala gužva, navijači Tornadosa ušli u Šibenik, uspjeli demolirati restoran i sukobiti se s Funcutima, a da policija nije reagirala. Gdje su bili ?“, pita se jedan ogorčeni Šibenčanin.

 

U Šibeniku je danas oko 13 sati izbila masovna tučnjava nakon što su navijači iz Zadra napravili nered na šibenskim ulicama, napadali i tukli prolaznike.
Sve se dogodilo danas poslije 13 sati, javlja šibenska policija, koja u priopćenju kaže:

 

“Možemo vam potvrditi da se oko 13,15 sati u Šibeniku dogodio fizički sukob više osoba koje, prema našim informacijama, nisu imale na sebi navijačka obilježja. Četiri osobe nakon tog sukoba zatražile su liječničku pomoć”.

 

Šibenik.in, piše kako je tridesetak zadarskih navijača građane na ulici napalo šipkama, bokserima i kamenjima . Uslijedila je masovna tučnjava zadarskih i šibenskih navijača u kojoj je bilo i ozlijeđenih, a sve je okončala interventna policija. Prema informacijama iz policije, privedeno je 13 osoba s područja Zadra.

 

Najmanje četiri osobe zatražile su liječničku pomoć nakon masovne tučnjave koja je izbila danas oko 13,15 sati nasuprot željezničkog kolodvora u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Vijesti