Sidebar Menu

Datum objave: 05. Travanj 2018

Saša Pavlić je ispunio svoju misiju i stigao s križem na leđima na Markov trg

Diana Ferić
Diana Ferić

Umjesto da 'salonski komentira iz fotelje', Saša Pavlić odlučio se pješice, starom cestom, zaputiti iz Rijeke prema Zagrebu s križem kojim želi skrenuti pažnju na to da Vlada kupuje avione od tri milijarde kuna, a istodobno nema za lijekove za teško bolesnu djecu. Na ulasku u zgradu Vlade, gdje bi ga trebao primiti netko od ministara, poslao je poruku onima koji su ostali kod kuće da se srame.

Pavilća su na Trgu bana Jelačića, javlja N1, dočekale majke s bolesnom djecom i porukom Vladi da se u proračunu  osnuje fond za djecu. Potom su se svi zajedno s križem krenuli prema Markovu trgu.

'Želim predati taj križ Vladi da ih podsjeća prilikom donošenja odluka o djeci', kazao je Pavlić na putu za Markov trg.
Dolazak u Zagreb najavili su i njegovi Riječani. Oni su već jučer krenuli prema Zagrebu. Karavanu organizira inicijativa građana koji, kako kažu, na humani čin žele odgovoriti moralnom gestom i pridružiti mu se bar nakratko u istom cilju, prenosimo s tportala.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.