Datum objave: 27. Ožujak 2018

Četvrti je dan potrage za mladićem koji je upao u Visovačko jezero,nije pomogao ni sonar

Diana Ferić
Diana Ferić

Intenzivna otraga za nestalim maloljetnikom iz Laškovice koji je još u subotu, 24. ožujka iz čamca upao u Visovačko jezero proširit će se danas prema Skradinskom buku, kako je jutros izjavila Marica Kosor glasnogovornica Pu šibensko – kninske.

„U potragu su danas, uz policijske službenike kriminalističke, temeljne policije i brod pomorske policije, uključeni pripadnici Ministarstva obrane sa svojim brodom, koji će sonarom pretraživati podvodno područje. Osim njih u potragu su uključeni ronioci Specijalne policije Split i Antiterorističke jedinice Lučko, pripadnici HGSS i to njihovi ronioci i terenski djelatnici s brodom, dronom i psima, pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dubravice djelatnici Nacionalnog parka sa svoja dva broda“; ističe Kosor.

Sve nadležne službe koordinira šibenska policija i na terenu su od ranog jutra, a s obzirom da šibenska policija koordinira rad svih službi na terenu, za svako sudjelovanje u potrazi nužno se obratiti policijskim službenicima, radi koordinaciju pri potrazi.

FOTO:HGSS Stanica Šibenik
 

Iz kategorije: Vijesti