Datum objave: 25. Ožujak 2018

Četiri tenora pjevaju 9. travnja u šibenskom kazalištu za nabavu ljuljački za djecu invalide

Diana Ferić
Diana Ferić

Četiri tenora nastupaju na humanitarnom koncertu koji organizira Lions klub "Luca" u ponedjeljak 09. travnja 2018. godine s početkom u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku. Sredstvima prikupljenim prodajom ulaznica Lions klub "Luca" nabaviti će ljuljačku za djecu u invalidskim kolicima koja će u suradnji sa Gradom Šibenikom biti postavljena na dječjem igralištu na Meterizama.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. godine kao gosti na koncertu klapa u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila ovacijama. Zanimanje za Četiri tenora naprosto je buknulo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.


Publiku oduševljavaju arijama, canzonama i evergreenima kao što su " O sole mio", "Nessun dorma", "Grande amore", "Funiculli Funicula", "Canzone per te", te domaćih standarda poput Cocine "Vilo moja", Oliverove "Cesarice", Robićevih "Golubova", "Zvona moga grada" Vice Vukova i mnogim drugim!
Skladbom "Sve je tvoje" osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku 2017. godine.
Ulaznice po cijeni od 80 kuna bit će u prodaji od 03.travnja, svakim radnim danom na blagajni kazališta od 10 do 12 sati. Rezervacije u uredu marketinga HNK u Šibeniku kreću od 26. ožujka, svakim radnim danom od 9 do 14 sati. Ulaznice se mogu rezervirati i mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 022/212-473.
Sve rezervirane ulaznice moraju se predignuti do 03.travnja.
 

Iz kategorije: Vijesti