Datum objave: 22. Veljača 2018

Zbog snijega vlak iz Splita do Zagreba putuje više od 15 sati

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog snježnih nanosa vlak koji je sinoć u 21.45 sati krenuo iz Splita još nije stigao do Zagreba.

 

Snježna mećava i visoki nanosi snijega po tračnicama zaustavili su ga 500-tinjak metara prije stanice Ogulin. I to ne samo jednom. Vlak je u snijegu zapeo dva puta tijekom noći. Kasnio je i dolazak vlaka iz Zagreba u Split. On je krenuo sinoć u 23 sata, a iako je predviđen dolazak bio u 6.45 sati, stigao je tek u 11.50 sati.

 

Vožnja vlakom od Perkovića do Zagreba pretvorila se za putnike u pravu noćnu moru. Iako su u Zagreb trebali stići jutros u 5,45 sati, vozili su se do 3,20 sati te je vlak zapeo u snijegu i cijelu noć su se vozili svega 15 minuta, a trenutno čekaju lokomotivu koja će ih izvući iz snijega Jedna korisnica Twittera navela je da vlak kasni 500 minuta. „ Vlak u snijegu. Nevjerovatno. U Zagreb smo trebali stići u 5:45, a mi smo jedva prošli pola puta. Od 3 i kvarat do sada vozili smo se 15 minuta“; napisao je jedan Šibenčanin na svom Facebook profilu.

HŽ na svojim stranicama navodi da će međugradski vlakovi zbog snijega danas značajno kasniti, no nisu detaljizirali što to točno znači i kada će se vlakovi uspjeti probiti iz Dalmacije prema unutrašnjosti, piše tportal.

Krenuo je u srijedu u 21.43 sata, no snježna mećava i visoki nanosi snijega po tračnicama zaustavili su ga 500-tinjak metara prije stanice Ogulin. I to ne samo jednom. Vlak je u snijegu zapeo dva puta tijekom noći. Kasnio je i dolazak vlaka iz Zagreba u Split. On je krenuo sinoć u 23 sata, a iako je predviđen dolazak bio u 6.45 sati, stigao je tek u 11.50 sati.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/snijeg-otezava-voznju-kamioni-preprijecili-promet-vjetar-prekinuo-brodske-linije-1228036 - www.vecernji.hr

 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: