Sidebar Menu

Datum objave: 21. Veljača 2018

BUDI PONOSAN ŠIBENIČE: Maksima Mrvicu u neviđenom spektaklu pred milijardu gledatelja

Diana Ferić
Diana Ferić

Nastup Maksima Mrvice u neviđenom spektaklu tijekom kojeg svira na klaviru koji plovi golemim bazenom s ogromnim virtualnim kitovima i akrobatima na futurističkim plovilima uz vatromete i iluminacije kakve svijet još nije vodio, pratilo je više od milijardu ljudi.

Maksim je nastupio na središnjoj proslavi Kineske Nove godine odnosno prigodnom show "Spring Festival New Year's Gala" središnje kinske TV postaje CCTV koji je proglašen najvećim i najgledanijim televizijskim događajem svih vremena jer ga je pratilo više od milijardu gledatelja.

S kineskim pijanistom Muye Wuom izveo je skladbu "New Silk Road" splitskog barda Tončija Huljića. Uz nastup na CCTV nastupio je i na, po gledanosti, drugoj najvećoj TV emisiji na Hunan TV-u u kojoj je izveo svoj megahit "Bumbarov let”.

Neviđeni spektakl kakav mogu upriličiti samo Kinezi i povijesni nastup Maksima Mrvice ne vrijedi pogledati, treba ga gledati i uživati u njegovom uspjehu:

 

Video

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.