Sidebar Menu

Datum objave: 07. Prosinac 2017

Maksim Mrvica gostovao u New Yorku, a u Londonu snima novi album

Diana Ferić
Diana Ferić

Maksim Mrvica božićne će blagdane provesti s obitelji u Zagrebu nakon povratka iz Londona gdje snima novi album i New Yorku gdje je boravio kao veleposlanik Yamahe. U Piano salonu te tvrtke tom je prilikom prikazan dokumentarni film o njegovoj karijeri “Maksim – Hrvatska rapsodija”.

Maksim i dalje uživa status jednog od najslavnijih Hrvata i najpopularnijih pijanist klasične crossover glazbe u svijetu. Nakon božićnih blagdana i dočeka Nove godine u siječnju odlazi na turneju po Kini tijekom koje će održati 40 koncerata.
On i dalje oduševljava ljubitelje klasične cross over glazbe širom svijeta, a ima više fanova i obožavatelja nego neke od najslavnijih svjetskih glazbenika pa i megapopularnih rock grupa.

Nevjerojatnu slavu uživa u Aziji gdje, osim kao glazbenik, uživa i slavu najelegantnije i najbolje odjevenog muškarca, a svaka njegova pojava na koncertima ili u javnosti tamo izaziva reakcije kakve u Europi nisu viđene još od pojave „The Beatlesa“.

Foto: Maksim Mrvica China Fans Association
 

Video

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.