Sidebar Menu

Datum objave: 06. Prosinac 2017

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ posjetila Dom „Mihek“ i Centar "Šubićevac"

Diana Ferić
Diana Ferić

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Šibensko - kninske županije povodom blagdana Sv. Nikole, posjetila je i darovala korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe „Mihek“ u Ražinama.

U ime korisnika i djelatnika Doma, Zajednici žena "Katarina Zrinska" zahvalila je Neda Klarić. Posjet Domu "Mihek" dio je stalnih dobrotvornih akcija i humanitarnih misija Zajednici žena HDZ-a„Katarina Zrinski“


Današnji blagdan Sv. Nikole Zajednica žena uljepšala je korisnicima Doma "Mihek" i tako što je sa sobom povela i "pravog" svetog Nikolu. To je korisnike Doma posebno obradovalo i razveselilo pa su gošćama na dobroti zahvalili pjesmom .

Nakon Doma "Mihek" članice Zajednice žena HDZ-a Šibensko - kninske županije "Katarina Zrinska" posjetile su i Centra za odgoj i obrazovanje "Šubićevac“ te njegovim štićenicima poklonile podijelile prigodne darove.


 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.