Sidebar Menu

Datum objave: 20. Studeni 2017

Primanje za uspješne članice kluba Dalmatino u upravi Grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Članove Kickboxing kluba Dalmatino iz Šibenika, trenera Damira Lambašu te sportašice Karmelu Makelju i Nives Radić primio je danas zamjenik gradonačelnika Šibenik Paško Rakić. u povodu uspješnog nastupa na Svjetskom kickboxing prvenstvu održanom u Budimpešti

Karmela Makelja, podsjetimo, osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu što je izuzetan rezultat budući da je kickboksačici ovo bio prvi nastup na velikom seniorskom prvenstvu.

„Iskrene čestitke na sjajnom rezultatu, vjerujemo kako su pred Karmelom još mnoge medalje. Grad Šibenik ustrajno stoji iza naših sportaša, potiče njihove uspjehe te kontinuirano ulaže u infrastrukturu kako bi sportaši imali što kvalitetnije uvjete za rad.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Trener Damir Lambaša zahvalio se na čestitkama te potpori Grada Šibenika.

„Karmela je na prvenstvo došla kao dojučerašnja juniorka, nije bila favorit. Budući da je bila sjajna u prvoj borbi, aktualnoj svjetskog prvakinji nije bilo svejedno, međutim, unatoč sjajnoj taktici u polufinalnom meču presudilo je iskustvo. Što se Nives tiče, u njezinom nastupu odlučivali su suci, ali to nas nije obeshrabrilo, dogodine se vraćamo opet.“, istaknuo je Lambaša.
Trostruka svjetska i šesterostruka europska prvakinja i ponajbolja šibenska sportašica Nives Radić istaknula je kako je ponosna na Karmelinu borbu i uspjehe.

„Dala sam sve od sebe, a sada nam predstoje nova državna natjecanja te pripreme za europska i svjetska prvenstva. Cilj je samo jedan napredovati i ići naprijed.“, poručila je mlada kickboksačica Karmela Makelja.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.