Datum objave: 16. Studeni 2017

Adventurinih 11: Evo u čijim ćete delicijama uživati i čije pivo piti u prosincu u parku

Šibenik News
Šibenik News

Odabrano je jedanaest ugostitelja i trgovaca koji će svojom ponudom upotpuniti doživljaj blagdanskog ugođaja u sklopu Adventure 2017 u Šibeniku. Tako će se i ovog prosinca u Perivoju Roberta Visijanija mastiti brk slanim i slatkim delicijama, a dobri zalogaji zalijevati kuhanim vinom, punčevima te craft pivom. 

 

Adventura u Šibeniku počinje 6. prosinca, a dio ovogodišnjeg programa htio je biti rekordan broj ugostitelja i obrtnika koji su se odazvali na Javni poziv. Evo tko su odabrani: 

 

U kategoriji Ugostiteljstvo među najboljih 11 ponuda odabrani su Obrt ETP Charter na poziciji B4, Pivovara 022 na A1, City Kebab na B6, Maron sport caffe A5, Kontranapad na poziciji A3, Coctail event na A2, UO Deda na B3, UO Jastreb na poziciji A4, Šibenska konoba na B1, UO D&D na poziciji B5 i Klub Šibenčana na B2, dok su Ugostiteljski obrt Žana na poziciji C4, Balaton na C2 i Avarita Fritulini na C3 odabrani kao najbolji ponuditelji u kategoriji Slatko i slano.

 

Od obrtnika, kućnih radinosti i udruga posjetitelji ovogodišnje Adventure moći će uživati u proizvodima Domaće radinosti Josip Škorić, Cvjećarnice Cvita, Domaće radinosti Branka, Domaće radinosti Šibenik, Udruge likovnih amatera Tempera, Likovne udruga More, Domaće radinosti Marija Lokas i Udruga navijača Funcuti 1983., Udruge Inkluzija i Kamenčići 

 

Svi oni ugovor mogu potpisati od 20. do 25. studenog u prostorijama Turističke zajednice grada Šibenika. 

 

Evo što su poručili organizatori Adventure u Šibeniku: Nije ponedjeljak, ali od danas smo na dijeti...i tako do 6. prosinca! Falafeli, pispaji i kebabi, jote, čvarci i germ knedle, kotlovine, racletti, maništre i fažoli, kuhana vina, punčevi i pečenice, burgeri, bunceki i pohane hobe, zimski kokteli i pečene luganige...Spremite se, stižemo u napad!

Iz kategorije: Vijesti