Datum objave: 08. Studeni 2017

Policija uhitila 26- godišnjeg razbojnika koji je maskiran opljačkao poslovnice za otkup zlata u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Tri razbojništva u šibenskim poslovnicama za otkup zlata u proteklih mjesec dana izveo je isti razbojnik – 26 – godišnjak kojeg je policija uhitila, provela nad njim kriminalističku obradu i privela u pritvor. Jutros ga je ispitao državni odvjetnik.

 

„Osumnjičeni je u tri navrata u Šibeniku, i to 20. listopada u večernjim satima s namjerom krađe novca iz trgovine oštećene tvrtke, maskiran uz ozbiljnu prijetnju da će nožem izravno napasti na život 40-godišnje zaposlenice, ukrao 6.500 kuna.
Na isti način je i 28. listopada u Šibeniku, uz prijetnju 39-godišnjoj zaposlenici otuđio ukrao oko 1 400 kuna, a 6. studenog uz prijetnju 35-godišnjoj zaposlenici zagrebačke tvrtke otuđio je iznos od 340 kuna“; kaže Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko – kninske.

 

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku je pretražena kuća u kojoj osumnjičeni stanuje. Policija je u njoj prnašla predmete za maskiranje, odjeću te iznos od 1.130 kuna, a sve od toga dovode u vezu s tim kaznenim djelima.
 

Iz kategorije: Vijesti