Datum objave: 27. Listopad 2017

Loredani Bahorić i Hani Jušić ovogdišnje nagrade Elle Style Awards

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvije uspješne Šibenčanke dobile su ovogdišnju nagradu Elle Style Awards. Šibenska dizajnerica Loredana Bahorić proglašena je najboljom dizajnericom godine na jučerašnjoj dodjeli Elle Style Awards održanoj u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost, u kategoriji za Talent godine nagradu je osvojila nagrađivana redateljica filma 'Ne gledaj mi u pijat' Hana Jušić.

U zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost ta je nagrada dodjeljena šestu godinu za te je proslavljen 15. rođendan hrvatskog izdanja magazina ELLE

Svečanu dodjelu ELLE STYLE AWARDS powered by Mastercard vodile su glumice Mia Biondić i Nera Stipičević koje su goste provele kroz 12 kategorija ovogodišnje dodjele.

Najveću pozornost na dodjeli je, kao i svake godine, privukla nagrada za Najboljeg dizajnera godine (powered by Springfield) koja je ove godine otišle u ruke dizajnerice Loredane Bahorić. Ona stoji iza brenda Charlie Design koji je ove godine proslavio 30. godišnjicu kreativnog rada.

“Prošle godine bila sam nominirana u ovoj kategoriji i nisam osvojila nagradu, ali ove je godine došla u moje ruke i jako sam sretna. To mi je i veliki poticaj u daljem radu. Za nekoliko dana pripremam novu kolekciju koja će biti sjajna pa tko zna, možda se vidimo i sljedeće godine,” istaknula je uvijek dobro raspoložena Loredana Bahorić.

Najboljom mladom dizajnericom (powered by Högl) ove je godine proglašen brend Price On Request, Najbolja dizajnerica accessoriesa (powered by Westgate) je Iva Ćurković Spajić koja je svoje strast i znanje usmjerila u kreativan dizajn obuće u Borovu, najbolji Model godine (powered by Heraldi For Women) je Daisy iz Colors Model Managementa koju ste ove godine mogli vidjeti u kampanjama kuće Gucci, dok je najbolje Novo lice (powered by Miller Genuine Draft) Lea Petanović iz agencije Talia Model.

 

U kategoriji Najbolji celebrity stil (powered by Patrizia Pepe) nagrada je pripala uvijek sjajno odjevenoj Ivi Radić.
U kategorijama Elle Decorationa nagradu za Najbolji produkt dizajn odnio je brend Bagizzmo, dok je ona za Najbolji dizajn interijera (powered by Faks Helizim) pripala Vedrani Ergić. U kategoriji za Talent godine (powered by HP) slavila je nagrađivana redateljica filma “Ne gledaj mi u pijat” Hana Jušić, a u našoj novoj kategoriji za Zvijezdu društvenih mreža (powered by H&M) nagradu je kući odnijela Matea Frajsberger s bloga Click4Chic.

 

Druga nova ELLE STYLE AWARDS powered by Mastercard kategorija ona je za Ženu godine (powered by Jana), a ona je ove godine otišla u ruke Jasmine Kadije. Ona je prva zagrebačka profesionalna vatrogaskinja s 18 godina iskustva čija hrabrost i odlučnost su inspiracija svima nama. Ima tri diplome, jednu Studija arhitekture u Zagrebu i dvije Visoke škole za sigurnost, no njezin znatiželjni duh potaknuo ju je da nakon gotovo devet godina rada u arhitektonskoj struci na poslu da otkaz, izađe iz zatvorenog uredskog prostora i krene – u avanturu. Bila je adrenalinski turistički vodič, suvozačica na reliju, bavila se speleologijom, trči polumaratone, idejna je začetnica utrke stepenicama na vrh Zagrepčanke, no od 17. godine, kad je prvi put s dečkima bila u akciji, zaljubila se u vatrogastvo kojem se posvetila punim srcem.
“Jako sam sretna zbog ove nagrade iako ju nisam očekivala jer samo radim ono što me veseli. Ja sam samo vatrogasac koji je usput i arhitekt. Nakon današnjeg dana neće biti promjene u mojem životu u smislu onoga što ja jesam i što ću dalje biti,” otkrila nam je dobitnica nagrade za Ženu godine (powered by Jana), Jasmina Kadija.

Izvor i FOTO:www.elle.hr
 

Iz kategorije: Vijesti