Datum objave: 18. Listopad 2017

Nebriga:Pogledajte kako izgledaju autobusna stajališta u Šibeniku, a kako u Dubrovniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog nezadovoljstva naših čitatelja uslugama šibenskog Autotransporta koji ima koncesiju za gradski prijevoz nekoliko puta smo pisali o problemima na koje putnici nailaze., ali bez iakvog rezultata jer se  ni Autotransport ni gradska uprava nisu oglasili niti se išta promijenilo.

Uglavnom je riječ o neredovitim linijama i nedostatku informacija koje su putnicima bitne. Tako ,primjerice, na gotovo niti jednom autobusnom stajalištu nema voznog reda, a na onima na kojima je postavljen je neažuriran i ne odgovara postojećim autobusnim linijama. Posebno je kaotična situacija unazad nekoliko dana otkako su počeli radovi na prometnicama u Šibeniku.

 

„Već dva dana nigdje nema obavijesti niti na web-u ATP-a, njihovo m prodajnom mjestu, autobusnim stajalištima, autobusima; kad,gdje i kuda prometuju gradske linije.
Nitko ne daje niti obavijesti, niti odgovore. Plaćamo skupe karte i pokaze,a za to dobivamo uslugu upitne kvalitete obzirom da se ne možemo pouzdati u gradske autobuse u koje se često ne može pouzdati hoće li doći na vrijeme ili hoće li uopće doći“, kaže naš čitatelj koji je želio ostati anoniman.


Za te probleme nije odgovoran samo Autotransport nego i Grad Šibenik budući da on dodjeljuje koncesije i da mora kontrolirati kako se koncesionar ponaša. O odnosu Autotransporta prema putnicima, pa i brige Grada o kvaliteti te vrste usluga najbolje svjedoče fotografije o tomu kako izgledaju autobusna stajališta u Šibeniku, a kao u Dubrovniku koje objavljujemo!
 

Iz kategorije: Vijesti